EXINCARS.cz se neustále pro Vás vylepšuje a více přizpůsobuje, a proto používá k poskytování služeb personalizaci reklam a analýzu návštěvnosti soubory cookies. 
Kliknutím na tlačítko "Rozumím" souhlasíte s podmínkami pro zpracování osobních údajů.

Více informací
Přijmout všechny cookies Personalizovat
Přijmout zvolené cookies

Nitrilové nepudrované rukavice NITRIL STRONG3 - 100 ks (černé) vel. XL

EIC-803

Nový produkt

Velikost: XL

Více informací

SKLADEM expedice ihned

199 Kč

Přidat na seznam přání

Více informací

Nitrilové nepudrované rukavice NITRIL STRONG3 - 100 ks (černé) vel. XL

  • Nitrilové rukavice STRONG 3 jsou vyrobeny ze 100% syntetického nitrilu.
  • Rukavice neobsahují pudr ani latex a nezpůsobují alergické reakce.
  • Zdrsněný povrch celé rukavice pro lepší úchop a citlivost.
  • Vnitřní povrchová úprava pro rychlé a snadné nasazení.
  • Velmi dobře se nosí a po krátké době se přizpůsobí Vaší ruce.
  • Jsou vhodné pro velmi náročné činnosti, které vyžadují velkou ochranu
  • Nitrilové rukavice STRONG 3 můžete natáhnout na více než 5 násobek svojí původní délky.
  • Mají velmi dobrou odolnost vůči tekutinám, testovali jsme odolnost a sledovali: tvar rukavice, propustnost materiálu a pružnost.
  • Odolají min. 60 min.: epoxydová pryskyřice, fermež, hydroxid sodný, isopropanol, kyselina chlorovodíková, líh, motorový olej, nafta, odmašťovač, perchlorethylen, savo, supermafrasol, stolní olej, ředidlo 6006, technický benzín.
  • Neodolají ani 15 min.: aceton, toluen, ředidlo 6000.
  • Materiál nitrilových rukavic STRONG 3 dosahuje až 0,13 mm tloušťky a poskytuje tím odpovídající ochranu při práci.
  • Díky své tloušťce mají rukavice skvělou odolnost proti propichu.

Vlastnosti a využití nitrilových rukavic STRONG 3

Velikosti nitrilových rukavic

Velikost:
XL

Specifikace produktu:

Délka (mm): min. 240
Šířka (mm): XL – 113 ± 3
Tloušťka (mm): prsty: 0.12 ± 0.02 (typická hodnota 0.11 – 0.13)
dlaň: 0.09 ± 0.02 (typická hodnota 0.08 – 0.10)
Prodloužení do přetržení (%): min. 500
Pevnost v tahu (MPa): min. 6
AQL: 1.5
Obsah balení (krabice): 100 ks

TIP: Jak postupovat při navlékaní a snímání rukavic?

  1. Ihned po provedení dezinfekce nebo umytí rukou, vyjměte z originálního balení rukavici.
  2. Pro zajištění maximální ochrany se dotýkejte pouze omezené části povrchu rukavice. Nejvhodnější pro dotyk je část odpovídající zápěstí ruky neboli horního okraje manžety. S pomocí druhé ruky si opatrně natáhněte první z jednorázových rukavic.
  3. Vyjměte z balení holou rukou druhou rukavici a opět se dotýkejte pouze omezené části povrchu rukavice odpovídající zápěstí ruky. Při navlékání druhé rukavice je podstatné zabránit dotyku pokožky předloktí s rukou v rukavici. Obraťte proto vnější povrch natahované druhé rukavice přes ohnuté prsty ruky v rukavici a takto natáhněte rukavici na druhou ruku.
  4. Rukavice jsou nyní nasazeny. Pro maximální zabezpečení hygieny se po natažení rukavic ruce nesmějí dotýkat žádného předmětu, který neodpovídá indikacím a podmínkám pro použití jednorázových rukavic.
  5. Po skončení úkonu, ke kterému byly vyžadovány jednorázové rukavice, přejdeme k opatrnému snímání rukavic.
  6. Libovolnou rukou uchopte druhou rukavici mezi prsty v úrovni zápěstí, aniž byste se dotkli pokožky předloktí. Opatrně ji stáhněte z ruky tak, aby se přitom obrátila naruby.
  7. Odstraněnou rukavici vždy držte v ruce s rukavicí. Pro sundání druhé rukavice použijte prsty holé ruky, které vsunete mezi rukavici a zápěstí. Shrnutím odstraňte rukavici z ruky a obalte jí první shrnutou rukavici.
  8. Ihned obě odstraněné rukavice vyhoďte.
  9. Dezinfekce a mytí rukou přichází i po skončení úkonu. Po sejmutí rukavic proveďte hygienu rukou nejlépe s použitím alkoholového dezinfekčního přípravku nebo si je umyjte mýdlem a vodou.

Normy a nařízení:

Obecné PPER (EU) 2016/425  Cat. III
Obecné CE2777
Obecné EN 420:2003+A1:2009
Obecné EN ISO 374-1:2016
Obecné EN ISO 374-1:2016/TYPE B
Obecné EN ISO 374-4:2013
Obecné EN ISO 374-5:2016
Zdravotnictví EN 455
Zdravotnictví MDR(EU) 2017/745
Potravinářství EC 1935/2004
Potravinářství EC 2023/2006
Potravinářství EU 10/2011

Příslušenství